Kleurplaten kleuren

Kleurplaten voor papa, mama, opa, oma, juf of meester

Kleurplaten kleuren van mij, hoe leuk is dat? Op deze pagina zie je veel kleurplaten, maar er komen nog veel meer bij, dus blijf af en toe eens langskomen om weer een leuke kleurplaat uit te zoeken. Print hieronder een kleurplaat uit, pak snel je mooiste kleurtjes en ga de kleurplaten kleuren in mooie vrolijke kleurtjes. 

Luister dit liedje maar eens als je gaat kleuren.

Kleurplaten kleuren met een hartje. Leuke kleurplaten kleuren van mij voor jouw familie. Voor wie maak jij een mooie kleurplaat? Voor jouw lieve mama, oma, juf of tante? Of voor jouw super papa, opa, meester of oom? Wat zullen ze blij verrast zijn door de mooie kleurplaat die jij voor ze gemaakt hebt.


Wil je kleuren voor mama of papa? Een kleurplaat voor moederdag, of vaderdag misschien? Ze zullen deze kleurplaten met een grote bos bloemen vast en zeker erg leuk vinden. Ook een leuke kleurplaat van mij met een dikke duim. 
 


Een kleurplaat voor op school, waar je je eigen naam op kunt schrijven en dan mooi inkleuren! Of een kleurplaat om meester of juf te bedanken. Hier komen er zeker nog meer van.


Kleurplaten die passen bij de vijf afspraken. Van alle vijf afspraken is een mooie kleurplaat. Hebben jullie in de klas al de vijf afspraken gemaakt?

Een kleurplaat van mij in mijn fluorhesje op het zebrapad en een kleurplaat vam mij en beertje Lief. We hebben samen heel gezellig zitten lezen.

Als je met de kinderen werkt aan de vijf afspraken dan past dit werkboekje daar mooi bij. Op elke bladzijde kunnen de kinderen de gemaakte afspraak direct in de praktijk brengen. 

Boekje 'Pesten'

€ 6,95

Boekje 'Pesten'

€ 6,95

Boekje met het verhaaltje van Beertje Anders die aan het pesten is. Maar Beertje Anders wilde helemaal niemand pesten, zeker niet toen hij merkte hoeveel verdriet hij de andere beren hiermee deed.


Een kleurplaat over snoep goed, sorry zeggen, vissen en een haai. De kleurplaat over de vissen past heel mooi bij dit liedje. 

Luister dit liedje maar eens als je gaat kleuren!  


Kleurplaten over de herfst. Kleur jij de pompoen, de maiskolf of een paddestoel? Een leuke kleurplaat over tandenpoetsen en een kleuplaat van mij als held!

Poster over tandenpoetsen

Een fleurige poster van Beertje Anders die zijn tanden goed poetst. De vrolijke poster over tandenpoetsen staat leuk in de kinderkamer en maakt het tandenpoetsen voor kleuters en jonge kinderen gezelliger. De luxe poster (A3-formaat) is gedrukt op 400 grams afwasbaar glanslaminaat