• Voor kleuters en jonge kinderen
  • Beleef alle avonturen met Beertje Anders
  • Met heel veel gratis lesmateriaal
Beertje Anders » Lidmaatschap

Lidmaatschap 

 

Voor nog meer leuke en leerzame materialen kun je lid worden van Beertje Anders. Het lidmaatschap geeft toegang tot alle digitale materialen en het recht deze materialen uit te printen en te kopiëren voor alle kinderen/leerlingen. Het lidmaatschap is persoons- of organisatiegebonden. Normaal gesproken zal uw account binnen 24 uur geactiveerd worden! 
 

Overzicht digitale materialen

Klik op de linken hieronder om te zien wat u als lid kunt downloaden.

Gevoelens

Werkbladen, knipmaskers
en voorleesboekjes

 

Kooky Bear

Met de 'five rules', emotions, 
bullying and more

Vertelverhalen

Download en print zelf de 20 vertelverhalen voor de Kamishibai

De vijf afspraken

Het werkboekje

De vijf voorleesboekjes over de vijf afspraken

Kaartjes voor mee naar huis

Musical

Musical over pesten voor
de hele basisschool

Overige

Knipmasker van de gemene pester

Iets wat iedereen thuis moet weten!

Sluit een lidmaatschap af

Toegang tot alle digitale materialen op deze site + 5% korting op al uw bestellingen.
De persoonsgebonden licentie is bedoeld voor ouders thuis of gastouderopvang. 
- U heeft het recht om zowel gedrukte of digitale lesmaterialen te kopiëren voor uw leerlingen. 
- De rechten om de materialen aan te passen aan het niveau van uw leerlingen.
- 5% korting op uw bestellingen van de producten.

 

** Bekijk de digitalen materialen


Toegang tot alle digitale materialen op deze site + 10% korting op al uw bestellingen.
Een school- of organisatiegebonden lidmaatschap geeft alle betrokken docenten/medewerkers de mogelijkheid gebruik te maken van het lesmateriaal.
- Het recht om zowel gedrukte of digitale lesmaterialen te kopiëren voor uw leerlingen. 
- De rechten om de materialen aan te passen aan het niveau van uw leerlingen.
- 10% korting op uw bestellingen van de producten.

** Bekijk de digitalen materialen


Waardering - 
Het is een aanrader om, zodra je materiaal nodig hebt bijvoorbeeld bij mijn verteltheater voor jong en oud, te kunnen downloaden uit de keuzes die DMS Educatief aanbiedt. Het door mij beproefde materiaal is passend voor diverse leeftijdsgroepen. Inspireert mij en de diverse doelgroepen om eye-openers te verwelkomen. Geen tijdverspilling en direct inzetbaar: top!

 

Voorwaarden lidmaatschap

Voor Beertje Anders kunt u een lidmaatschap afsluiten. Leden hebben het recht om de materialen van Beertje Anders te kopiëren, of aan te passen naar eigen inzicht. Het lidmaatschap is persoons- of organisatiegebonden.

 

Persoonsgebonden 
De persoonsgebonden licentie is bedoeld voor ouders thuis of gastouderopvang. U kunt eventueel de lesmaterialen aanpassen en kopiëren voor uw eigen kinderen. De inloggegevens staan op één naam.

 

School- of organisatiegebonden

Een school- of organisatiegebonden lidmaatschap geeft alle betrokken docenten/medewerkers de mogelijkheid gebruik te maken van het lesmateriaal. Alle docenten/medewerkers mogen het lesmateriaal aanpassen en kopiëren voor de leerlingen. Dit geldt voor één school/organisatie en één locatie, ongeacht het aantal leerlingen of docenten/medewerkers. Het is docenten/medewerkers niet toegestaan het lesmateriaal voor eigen gebruik en/of op andere locaties te gebruiken of te verveelvoudigen. De inloggegevens staan op één naam en adres, maar kunnen door alle medewerkers of het gehele schoolteam gebruikt worden.

Gebruik
Het is toegestaan om de lessen, werkbladen, PowerPoint-presentaties, enzovoort, ten behoeve van het niveau van de leerlingen aan te passen. Illustraties en afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden bij de materialen van Beertje Anders. Ze mogen niet samengevoegd worden met eigengemaakt werk. U heeft geen toestemming om de materialen te gebruiken voor wederverkoop of andere commerciële doeleinden. Als dit wel uw bedoeling is, neem dan eerst contact op met H. Vos (illustrator van Beertje Anders) info@beertje-anders.nl

Bij twijfel over het gebruik van het lesmateriaal kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Lidmaatschapsbijdrage

Voor het lidmaatschap ontvangt u jaarlijks een factuur voor één jaar. Het lidmaatschap kan elk moment ingaan. Enkele weken voordat uw licentie verloopt, ontvangt u van ons een nieuwe factuur voor het volgende jaar. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde opzeggen.